#crònica Un derbi molt ajustat

El partit va finalitzar amb un resultat 33-32 favorable al BM La Roca B

CC: Roc&bol

Nervis, tensió però sobretot molta concentració. Aquest dijous al Pavelló Nou de La Roca es va disputar un dels partits més esperats de la Copa Catalana femenina d’Handbol. Els dos equips roquerols, el Plata i el Lliga, es van enfrontar en un partit emocionant, on la victòria no va estar clara fins als últims minuts. 

El Plata va fer un inici de partit molt bo, es trobava còmode i va anar agafant una posició de superioritat. Tot i així, aquesta posició capdavantera no va durar tot el temps de joc, ja que el Lliga en el transcurs del partit va anar pujant d’intensitat i va igualar el ritme del Plata.

El nivell defensiu del Plata va anar baixant i els encerts de les jugadores del Lliga en l’1 contra 1 i la finalització, van fer que el partit s’igualés a nivell de joc. També cal destacar que va ser clau la modificació del sistema defensiu del Sènior B (Lliga) passant d’una 6:0 amb segones pujant, a una 5:1 al centre. D’aquesta manera es va aconseguir recuperar 5 gols de diferència que van ser decisius. 

En els darrers minuts, els errors en el llançament de l’equip Plata van passar factura. Per contra, els encerts de les jugadores del Lliga van fer decantar el partit al seu favor. Les joves jugadores roqueroles es van emportar el partit amb un resultat final de 33-32, favorable al Lliga del BM La Roca. Un gol de diferència va fer decantar la balança i proclamar al Lliga com a primer de grup en aquesta primera fase. D’aqueta manera, la situació de la Copa queda da la següent manera: el Lliga passa directament a quarts de final, mentre que el Plata haurà de jugar vuitens el proper cap de setmana.

La nota negativa de tot plegat, se la va endur la grada. Alguns pares i mares van dedicar-se a fer comentaris durant tot el partit amb un to burlesc i menyspreatiu que sens dubte va desconcentrar les jugadores. Tenint en compte que els dos equips pertanyen al mateix club i les jugadores comparteixen molt més que els partits dins la pista, aquests comentaris haurien de quedar fora del joc.

Deixa un comentari